Drugu transformaciju u ”Tvoje lice zvuči poznatoBojan Jambrošić sigurno će dugo pamtiti. Naime on postaje Jelena Rozga, a upravo je Jelena gostujuća članica žirija!

Jelena Rozga

Obzirom da je Bojan prošli put bio Toše Proeski, ovo je njegova prva ženska transformacija. ”Prvi put u štiklama! Vjerojatno bi probao štikle i prije da vidim kako je to i da naučim hodati, ali nisu imali moj broj. Probajte naći štikle 44!”, požalio nam se ovaj pjevač.

Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga

Bojan Jambrošić priznao je da je bilo malih problema s ovom ulogom, no iskoristio je punih tjedan dana i vježbao. Želi se što bolje uživjeti u Jelenin lik.

Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga

Iako mu nije svejedno kako će Jelena reagirati, Bojan je shvatio kako pobijediti tremu. ”Odlučio sam se zabaviti, dati ono što ljudi ne bi očekivali od mene. Veselim se i zanima me kako ću izgledati kao ženaIdem se zabaviti, pa kako bude!

Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

Kako teku pripreme transformacije Bojana u ženu imat ćete priliku vidjeti u sutrašnjoj fotogaleriji iz backstagea. Do tada pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.