Profesionalni pjevač Bojan Jambrošić prvi je muški kandidat koji je u četvrtoj sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznato” stao na pozornicu i to ni manje ni više nego kao Toše Proeski.

”Odmah jedan veliki izazov. Svi su mi u startu govorili ne može nitko biti kao Toše Proeski. Ja sam možda malo išao s tim stavom, pa imam ogromnu tremu”, rekao je ovaj Čakovčanin, koji se zbog uloge u ”Tvoje lice zvuči poznato” odrekao čak i slavonske pizze.

Bojan Jambrošić kao Toše Proeski

Ozbiljno je shvatio sudjelovanje u ovom showu i iako je nastupao već puno puta sada se našao u sasvim novoj situaciji. ”Moraš biti netko drugi i sasvim se približiti toj osobi. Veliko je uzbuđenje vidjeti kako sve funkcionira”, priznao je.

Bojan Jambrošić kao Toše Proeski

Za sebe kaže da zna samo četiri plesna koraka koja koristi na svojim nastupima, no za ovu mirnu, vokalno, ali ne i koreografski zahtjevnu, baladu ”Pratim te” i nije mu bilo potrebno više.

Bojan Jambrošić kao Toše Proeski

Kako se vama svidio prvi nastup Bojana Jambrošića komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.