U sedmoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” dobili smo novog pobjednika. Ta je čast pripala Daliboru Petku transformiranom u kontroverznu Amy Winehouse.

Petko je izveo hit ”Valerie”, a cijeli je ovaj nastup za njega predstavljao velik izazov jer smatra Amy Winehouse sjajnom pjevačicom. Uz to nije se baš razumio s koreografskim trenerom Igorom Barberićem koji mu je objašnjavao kako mora biti aktivan u tijelu, a ne smije se micati.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Gostujuća članica žirija, Mia Kovačić, Petkova je kolegica s IN magazina. Ona je komentirala: ”Ja sam u šoku! To je čovjek koji inače onako odijelo, simpatičan, drag, mi zajedno radimo. Zaista nisam imala pojma da ovo čuči u njemu!

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Oduševljenje je podijelila i Sandra Bagarić: ”Beskrajno si zabavan Petko! Ja te tako volim, divan si”, s njom se služio i Goran Navojec: ”Čestitam ti! Bio si fantastičan… ma čudo!”, rekao je.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse - pobjednik

Kao i u svaki puta do sada pobjednik emisije ima pravo odabrati udrugu kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10 tisuća kuna. Dalibor Petko odlučio se za ”Udrugu Zvončići – Udrugu za djecu s teškoćama u razvoju”.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Nakon brojnih transformacija koje su nas nasmijavale do suza Petko je u sedmoj epizodi došao do pobijede. Što će on, ali i ostali kandidati postati sljedeću nedjelju ne propustite doznati do kraja emisije.

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.