Baby Dooks vratio se na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” kao jocker Fil Tilenu. Fil se odlučio odmoriti i odabrao je pravog jockera za pjesmu ”NesanicaNikole Koje.

Prisjetimo se, David Vurdelja, svima nam poznatiji kao Baby Dooks, bio je kandidat prve sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Svojim zanimljivim, neobičnim i dosjetljivim transformacijama sve je nasmijavao, a nastup koji najviše pamtimo bio je transformacija u Esmu Redžepovu.

Zahvaljujući Fil Tilenu imali smo priliku ponovno gledati Baby Dooksa u najgledanijem showu u Hrvatskoj. ”Malo sam outsider ovdje, ali sve je super. Zadovoljan sam kako je sve prošlo. Iskreno, nisam se puno pripremao. Najbolje mi je da nakon što sve prođem prenesem prve impresije”.

Baby Dooks kao Nikola Kojo i Fil Tilen

O tome da mu je to doista uspjelo govore i komentari žirija koji su bili i više nego pozitivni. Tomo in der Mühlen komentirao je: ”Uvijek si fantastičan bio, zabavan, jedan si od najtalentiraniji ljudi koje poznam. Napravio si ono što smo i očekivali”.

Baby Dooks kao Nikola Kojo

Uspoređujući prvu i treću sezonu Baby Dooks je samo rekao kako mu je prije backstage ljepše izgledao, ali je nešto važno morao istaknuti: ”Moram reći da su plesači i plesačice pravi heroji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Imaju malo vremena za pripremu, puno rade, u stravičnoj su kondiciji i treba ih pohvaliti. Svaka čast njima i Igoru Barberiću. Divim se ljudima koji su u pozadini, vrh vrhova su!”.

Baby Dooks kao Nikola Kojo

Kako se vama svidio povratak Baby Dooksa na pozornicu i što mislite o njegovom stanju na bodovnoj ljestvici u kojoj je osvojio visoko treće mjesto, nakon pobjednika Filipa Dizdara i drugoplasirane Lane Jurčević?

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!