Ana Maras Harmander u prošloj je epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” utjelovila britansku rock grupu The Rolling Stones koja žari i pali već više pola stoljeća!

Za razliku od tog nastupa u novoj će epizodi biti posve drugačija uloga sa ni malo sličnim karakteristikama. Ana Maras Harmander postaje jedan jedini i neponovljivi Mišo Kovač!

Ana Maras Harmander kao Mišo Kovač

Mate Mišo Kovač i njegove pjesme ”Svi pjevaju, ja ne čujem” i ”Nikoga nisam volio tako” zaorit će se studijom showa zahvaljujući Ani . Na Gripama na njegovom koncertu, popela sam se na binu i pjevala s njim. Mišo je kralj Torcide, ja sam iz Splita, ako ovo zeznem, ne moram se ni vraćati”, iskrena je Ana.

Ana Maras Harmander kao Mišo Kovač

Rekla je kako je vrlo uzbuđena i ne zna kako će ispasti ova transformacija. ”Pjevam različite pjesme, a najrađe bih da imam deset pjesama, cijeli koncert!”. Mi smo uvjereni da će publika odlično reagirati na Mišu Kovača, odnosno našu Anu, i da će zapjevati na specifično širenje ruku!

Ana Maras Harmander kao Mišo Kovač

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.