Ana Maras Harmandar ove je nedjelje odnijela svoju treću pobjedu u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”, a ovaj put to joj je osigurala Bjork u koju se transformirala u devetoj epizodi showa.

Ana je do samog kraja emisije ostala u ulozi Bjork, a ovaj put pobjednica je odabrala zagrebačku udrugu ”Djeca prva” kojoj će Nova TV ovom prilikom donirati 10 000 kuna.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Ovo je apsolutno genijalno” – komentirao je s oduševljenjem Anin nastup Goran Navojec, a to je pokazao i na ocjenjivanju dodijelivši joj maksimalnih 12 bodova.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Dramaturški je teško odraditi taj prijelaz s pjevanja na taj prekrasni baršunasti šapat. Sjajna si!” – izjavila je Sandra Bagarić koja je također velikodušno nagradila Anu najvećim brojem bodova.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Tomo in der Mühlen se također složio s kolegama. Ana je, objasnio je, apsolutno ušla u taj njen karakter i dočarala tu njenu ”čudnu” ličnost i njen život.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Perfektno si odradila, tko sam ja da tebi sudim” – komentirala je Ivana Marić koju je također od svih kandidata upravo ona najviše dojmila.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Nova deseta po redu epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” čeka nas već sljedeće nedjelje, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!