Prošlotjedna apsolutna pobjednica Ana Maras Harmander ove se nedjelje transformirala u pjevača prepoznatljivog hrapavog glasa i bezvremenskog šarma.

Ana Maras Harmander u ulozi Vlade Kalembera pjevala je njegov hit ”Vino na usnama”. Kada joj je gljiva dodijelila ovog pjevača ona se nadala pjesmi ”Ana”, što ju nažalost nije dopalo. No priznala je kako su joj mnogi kroz život pjevali upravo tu pjesmu i da se to čak i nastavlja.

Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember

Za razliku od prošlog nastupa u kome je plesala, skakala, bacala se, pa čak i slomila stol gurnuvši svog plesnog partnera u ovom je nastupu bila poprilično statična, što joj je bilo neobično. No, jedan rekvizit na pozornici nije ostao nezamijećen.

Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember

Ana je, kako je to Kalember napravio u spotu, dojahala do svoje nesuđene izabranice. Međutim Anjin konj je bio velika plišana igračka koja je potpuno oduševila publiku i nasmijala žiri, a čak joj ga je Lana Jurčević skoro ukrala!

Kako vam se svidjela ova uloga ”mirnijeAne komentirajte na našim društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-uSurfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite i našu službenu stranicu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.