Predfinalna emisija showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi sudbonosnu odluku za naše kandidate. Danas im je zadnja šansa da se pripreme, jer je sutra dan odluketko ide u finale, a tko pjeva u duetu!

Ana Maras Harmander kao Meghan Trainor

Trema je učinila svoje, pa je tako vodeća u ukupnom poretku Ana Maras Harmander izjavila: ‘‘Meni je nevjerojatno da u dvanaestoj emisiji, kada bi se trebala na sve naviknuti prolazim tremuNe mogu ja to”.

Ana Maras Harmander kao Meghan Trainor

Ana je rekla kako joj nije toliki problem bio svladati koreografiju, koliko ima problema sa glasom. ”Taj svijetli vokal koji je toliko različit od mog glasa. U samoj intonaciji smo previše različite. Sto puta rađe bi bila ponovno Thompson nego Meghan Trainor”, izjavila je.

Ana Maras Harmander kao Meghan Trainor

Ana Maras Harmander izvest će pjesmu ”No”, a hoće li naići na odobravanje žirija i ostalih kolega saznat ćemo već sutra na Novoj TV!

Ana Maras Harmander kao Meghan Trainor

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.