U večerašnjoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” po drugi put smo vidjeli nastup Alke Vuice. Njen prvi u revijalnom dijelu showa, te transformaciju Ane Maras Harmander upravo u Alku koja je sjedila u žiriju!

Ana je izvela Alkin hitVaralico”. ”Ona je prvenstveno kantautorica i tu joj se apsolutno divim”, komentirala je Ana Alku. Nije joj bilo svejedno pred njom izvoditi pjesmu i to ju je zastrašivalo. ”Nadam se da Alka neće previše očekivati”, rekla je.

Ana Maras Harmander kao Alka Vuica

Najviše što se očekivao komentar Alke koja je bila direktna i pitala Anu želi li iskren komentar ili iz kurtoazije, te nastavila: ”Mnogi misle da je lako pjevati kao Alka Vuica, ali si ti dokazala da nije. Borila si se s ritmom, ali u mojim pjesmama je ritam jako bitan”.

Ana Maras Harmander kao Alka Vuica

Ana je bila svjesna toga i priznala je kako ju je trema držala tijekom cijelog nastupa. Ostali komentari nisu bili odobravajući pa je Ana dodala: ”Uvijek imam tremu, ali sad zbog vas me sašilo”. Na što se naš voditeljski dvojac našalio i rekao kako bi trebala ponoviti broj samo da se Alka makne iz žirija.

Ana Maras Harmander kao Alka Vuica

Anin je nastup prošao, a tek smo na pola epizode. Hoće li ostali kandidati opravdati očekivanja žirija ostaje nam za vidjeti. Do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrOdaberite najbolju TV sliku uz Vip!